Duurzaam kwaliteitsspeelgoed

Het duurzame kwaliteitsspeelgoed van Viking Toys is hét antwoord op de wegwerpcultuur van tegenwoordig. Het tijdloze design en de hoge kwaliteit van ons speelgoed zorgen ervoor dat het blijvend in trek blijft. Het is altijd onze missie geweest om duurzaam kwaliteitsspeelgoed te maken en nu gaan wij nog een stap verder door de wereld te laten zien dat wij in elke stap van onze speelgoedproductie verantwoord kunnen produceren.

Het gestroomlijnde productieproces en de state-of-the-art technieken in onze fabriek, gecombineerd met de deskundigheid van onze toegewijde medewerkers, heeft ertoe geleid dat wij de kwaliteit van ons speelgoed verder hebben kunnen verbeteren. Het kwaliteits- en milieubeheer van onze productielocatie is gecertificeerd volgens de standaarden ISO 9001 en ISO 14001.

Bij Viking Toys hebben wij ons gecommitteerd aan kwaliteit en veiligheid en ons speelgoed voldoet aan maar liefst 7 internationale standaarden: VS: ASTM, Europa: EN71, Australië: ASNZS, Canada: CCPSA, China: CCC, Japan: JFSL, ISO 98124. Om te garanderen dat al ons speelgoed bij het verlaten van de fabriek aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor speelgoed voldoet, voeren wij in de fabriek een aantal tests uit.

Duurzaam kwaliteitsspeelgoed van Viking Toys is altijd gemaakt van niet-giftige, voor de levensmiddelenindustrie goedgekeurde materialen, zonder enige concessie op het gebied van kwaliteit. Wij maken duurzaam kwaliteitsspeelgoed voor ondernemende en onderzoekende kinderen. Speelgoed dat duurzaam en robuust is, zodat zelfs een volwassene erop kan staan zonder dat het kapot gaat. Stevige assen van roestvrij staal en een buitenkant van zacht kunststof garanderen dat ons speelgoed generaties lang bestand is tegen de ruwe behandeling van onbezorgd spelende kinderen. Kleine onderdelen zitten goed vast, zodat ze niet kunnen losraken en het kind kunnen verwonden. De gebruikte materialen zijn bestand tegen jarenlang ruw speelplezier in zowel nat als droog weer. Ons duurzame kwaliteitsspeelgoed gaat niet kapot en verbleekt ook niet door zon, kou of regen. In tegenstelling tot de “wegwerpalternatieven” met hun korte levensduur is ons duurzame speelgoed gemaakt om van kind op kind, jaar in jaar uit, optimaal plezier te bieden.

Onze producten