Viking Toys – het bedrijf

Viking Toys maakt al speelgoed sinds 1974. Dankzij een tijdloos, Zweeds design, aantrekkelijke felle kleuren en ronde vormen is Viking Toys uitgegroeid tot een merk dat populair is bij kinderen en volwassenen over de hele wereld. Misschien hebt u als kind ook wel met ons speelgoed gespeeld?

Viking Toys is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van veilig kwaliteitsspeelgoed voor kinderen van 1-5 jaar. Vanaf het moment dat de eerste speelgoedauto in de jaren 70 onze fabriek verliet tot op de dag van vandaag is het altijd onze missie geweest om veilig en duurzaam kwaliteitsspeelgoed te maken. De fabriek waar ons speelgoed wordt gemaakt, is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan bij ons altijd centraal en ons speelgoed wordt uitgebreid getest. Als speelgoedfabrikant willen wij de beste keuze zijn voor kinderen, ouders, pedagogen en de planeet!

Wij hanteren strenge criteria voor ons speelgoed. Als experts weten wij dat het door-en-door veilig, zacht, simpel, stil, duurzaam, vaatwasserbestendig, kleurvast en goed ontworpen moet zijn. Maar wij ontwerpen ons speelgoed ook om inlevingsvol spelen te stimuleren, zonder tussenkomst van volwassenen. Wij willen dat ons speelgoed kinderen inspireert hun verbeelding te gebruiken en te ontwikkelen en ouders en pedagogen gemoedsrust geeft.

Het is de visie van Viking Toys om alle kinderen wereldwijd speels geluk te bieden!

Onze producten