Educatief speelgoed voor 1-5 jaar

Als u educatief speelgoed voor kinderen van 1-5 jaar zoekt om de mentale en fysieke ontwikkeling te ondersteunen, cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek te verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze producten zijn meer dan speelgoed. Het zijn waardevolle hulpmiddelen om spelenderwijs te leren. Viking Toys beschikt over een uitgebreid aanbod aan educatief speelgoed voor kinderen van 1-5 jaar.

Viking Toys hecht er grote waarde aan dat kinderen vrij en op basis van eigen fantasie onbekommerd kunnen spelen. Daarom heeft ons speelgoed geen batterijen of motoren en is het niet zodanig voorgeprogrammeerd dat de mogelijkheden voor vrij spelen worden beperkt. Dankzij de eenvoudige en oprechte ontwerpen stimuleren de producten van Viking Toys kinderen de wereld te verkennen door vrij te spelen. De aantrekkelijke, felle kleuren van ons speelgoed prikkelen de verbeelding van kinderen en dagen de allerjongsten onder ons uit hun fantasie te ontwikkelen.

Met hun karakteristieke ronde vormen zijn de producten van Viking Toys ideaal voor kleine handjes en het trainen van de fijne motoriek en coördinatie. Het feit dat ons speelgoed aan elkaar kan worden gekoppeld verbetert de handigheid en stimuleert het begrip van oorzaak en gevolg. Het spelen met het educatieve speelgoed voor de allerjongsten, in al zijn vormen en maten, stimuleert de cognitieve ontwikkeling, het vermogen te sorteren, te tellen en vormen te herkennen. Ons speelgoed daagt meisjes en jongetjes uit hun verbeelding te gebruiken en lineair en narratief te denken door rollenspellen te spelen en verhalen te vertellen.

In de crèche is de gehele omgeving erop aangepast dat kinderen altijd veilig kunnen spelen en leren. Uiteraard wordt daarbij ook zorgvuldig bekeken welke hulpmiddelen, inclusief speelgoed, veilig en educatief zijn. De producten van Viking Toys zijn duurzaam, niet-giftig, geschikt voor de vaatwasser en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

In een educatieve omgeving vol enthousiaste, kwetterende kinderen is het belangrijk dat de omgeving en de hulpmiddelen niet bijdragen aan het geluidsniveau. Daarom maakt ons speelgoed geen geluid als het wordt gebruikt. De zachte rubberen banden en de doordachte assen zorgen ervoor dat onze speelgoedauto's stil voortbewegen en bij uitstek geschikt zijn voor geluidloos en inlevingsvol spelen.

Met ons educatieve speelgoed wordt vroeg leren leuk en gemakkelijk.

Onze producten