Fantastisch buitenspeelgoed voor kinderen

Hebt u wel eens gehoord van de uitdrukking “slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”? Of hebt u uzelf wel eens afgevraagd waarom kinderen in hun regenpakken staan te popelen om naar buiten te gaan en in de regen te spelen?

Met leuk buitenspeelgoed vermaken ze zich altijd opperbest, of het nu slecht of mooi weer is! Vrijwel alle producten van Viking Toys zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze zijn gemaakt van kleurvaste kunststoffen en duurzaam roestvrij staal om bestand te zijn tegen ruwe spelletjes, vuil en vocht en zijn voor de veiligheid van uw kind en uw eigen gemoedsrust geschikt voor de vaatwasser.

Bij Viking Toys of Sweden zijn wij experts op het gebied van kinderspeelgoed voor buiten en maken wij al vier decennia lang bekroond speelgoed. Ons speelgoed is simpel, hoeft niet in elkaar te worden gezet, bevat geen vervuilende batterijen en is speciaal ontworpen om de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen te prikkelen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment speelgoedauto's in verschillende formaten om mee te racen in de tuin, het bos, de speeltuin of op het strand. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment bouwmachines om van een regenachtige middag in de zandbak het mooiste speelavontuur ooit te maken. Voor onze auto's hebben wij ook leuke speelsets voor buiten, zoals safariparken, boerderijen, garages en stadsgezichten.

Voor kinderen tot vijf jaar oud is spelen met water altijd succes gegarandeerd. Ons waterspeelgoed maakt spelen met water nog leuker. Van piratenboten, aken, veerboten, zeilboten, sleepboten, vissersboten tot politieboten, wij hebben allerlei boten om zowel op het strand als in het badje mee te kunnen spelen. Ons uitgebreide aanbod aan speelsets bestaat onder andere uit verschillende havens met ophaalbruggen en helikopterplatforms of een kasteel met slotgracht die met water kan worden gevuld voor eindeloos buitenplezier.

Onze producten